JKP Doljevac postavlja autobusko stajalište kod Knežičke reke

Radnici Javnog komunalnog preduzeća Doljevac  proteklih dana radili su na uređenju i postavljanju autobuskog stajališta kod Knežičke reke.  Prema rečima direktora ovog javnog preduzeća Dalibora Stamenkovića izvršeni su zemljani radovi, odnosno, prema planu i projektu mašinski je uklonjen višak zemlje i napravljeno je dovoljno mesta za postavljanje nosećih stubova za autobusko stajalište.

Narednih dana očekuje se kraj radova pa će putnici sada imati uređeni prostor i zaštitu od vremenskih prilika dok čekaju autobuski prevoz. Takodje, kako nam je rekao firma Fontane Čapljinac doniraće klupu za sedenje.

Naime, kako je nedavno posečeno stablo na ovoj raskrsnici, građani su bili nezadovoljni jer kako su istakli, to stablo im je služilo da se sklone od vremenskih nepogoda. Međutim, direktor Stamenković ističe da je stablo svojom pozicijom ugrožavalo bezbednost saobraćaja, da je isečeno, ali da na tom mestu se postavlja  autobusko stajalište.

Novo postavljano stajalište od  velikog značaja za stanovnike koji čekaju autobus kako ne bi  bili izloženi vetru, kiši i drugim vremenskim prilikama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *