Kad se vredne ruke slože: Mladići iz Čečine uredili prostor oko igrališta

Iako je kalendarski još uvek zima, prvi zraci sunca i toplog vremena izmamili su vrednu omladinu iz Čečine koja je samostalno odlučila da uredi prostor oko igrališta.

Naime, ovi momci, njih petnaestak, su očistili prostor oko igrališta od šiblja, visokog rastinja i smeća.

Kako kažu vredni mladići čekali su lepo vreme kako bi očistili deo kod igrališta i iza zgrade svlačionice fudbalskog kluba, jer pored šiblja i rastinja, nesavesni građani bacali su i smeće i stvorili mini deponiju.

  • Ovaj deo oko fudbalskog terena i kod svlačionice već duže vremena je zapušten, a to su iskoristili i neki sugrađani pa su tu odlagali i smeće. Mi smo doneli motornu testeru i trimer, svako šta je imao, i posekli smo šiblje i veće rastinje, a koje se nadvilo nad svlačionicom. Niko nas nije organizovao, ova ideja je plod mladih ljudi ovog sela koji žele da žive u lepšem i uređenijem naselju. Nadamo se da će svi meštani poštovati naš trud i zalaganje i da će ovaj prostor održavati čistim- kažu vredni mladići iz Čečine.

Oni se nadaju da će nadležni videti i prepoznati njihov entuzijazam i da će u narednom periodu biti planirana sredstva za novo betonsko igralište.

Podsetimo, ovo nije prva akcija omladine ovog sela, oni su u više navrata sređivali školsko dvorište, koje su u jednom delu i ogradili, kao i deo pored mosta i postavili osvetljenje.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *