Konačno počeli radovi na postavljanju stubova u Doljevcu

bandere
Radovi na postavljanju stubova u Doljevcu

Posle više od mesec dana od  kako je istekao rok za postavljanje ulične rasvete u glavnoj ulici u Doljevcu , firma „Spas“ iz Jagodine koja je izvođač radova,  je juče kasno poslepodne napokon dopremila stubove i opremu.

Firma je dopremila  i neophodnu dizalicu za postavljanje ulične rasvete, a radnici su jutros počeli radove na postavljanju stubova.

Podsetimo,  krajnji rok za postavljanje rasvete je bio 21.12.2017 god. , ali je firmi „Spas“ iz Jagodine koja izvodi radove produžen rok, ali je i taj rok je više puta probijen.

Naša redakcija je nekoliko puta kontaktirala pomenutu firmu  i uvek smo dobijali obećanje da će radovi biti završeni za nedelju dana,  i tako u nedogled, pa je  većina gradjana koja se našla u blizini gde su istovareni stubovi gledala na njih sa dozom nepoverenja.

Raskopani trotoari i polovično završen posao svakodnevno su iritirali gradjane. Oglasio se je i Bojan Blagojević iz MZ Doljevac  koji je upozorio na opasnost od postavljenjih stopa za uličnu rasvetu iz kojih su virile čelične šipke i koje su ugrožavale bezbednost pešaka ali i vozača.

Vlasnik firme Spas“ iz Jagodine, Ivan Savić, kao razloge kašnjenja, na postavljanju ulične rasvete, naveo je vremenske uslove i svaki put obećavao da će radovi biti gotovi za nedelju dana.

Kako je rekao Dalibor Stamenković iz Preduzeća za upravljanje putevima Doljevac radnici pomenute firme, od jutros uveliko rade i očekuje se uskoro završetak poslova.

Ne ulazeći u detalje ugovora, saznali smo da je firmi „Spas“ za dosada uradjene poslove isplaćen i poslednji dinar, te svaka insinuacija da radovi kasne zbog neplaćenih obaveza od strane naručioca pada u vodu.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *