Nacionalna služba za zapošljavanje takodje zatvara vrata za stranke zbog virusa korone

Ispostave Nacionalne službe za zapošljavanje takodje privremeno prestaju sa radom sa strankama na teritorije cele zemlje. Kako je istaknuto na vratima doljevačke filijale, i ova služba neće raditi do daljeg.

Naime, kako stoji i na sajtu ove ustanove na osnovu mera utvrđenih Odlukom o uvođenju vanrednog stanja od 16. marta 2020. godine počev od  utorka 17.3.2020. godine u svim organizacionim jedinicama Nacionalne službe za zapošljavanje obustavlja se neposredan rad sa strankama.

Neće se vršiti prijavljivanje na evidenciju nezaposlenih lica, niti će se evidentirati obavezno lično javljanje tražioca zaposlenja.

Iz NSZ mole  sve poslodavce koji podnose zahtev za izdavanje  ili produženje radne dozvole da ga upute elektronskim putem na mejl adrese filijala, u skladu sa obaveštenjem koje se nalazi na veb sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje u odeljku „dokumenti / dozvole za rad“.

Takođe mole sve klijente da koriste alternativne oblike komunikacije – telefon, mejl i drugo.

Kontakt telefoni i mejl adrese putem kojih zainteresovana lica mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za rad filijala Nacionalne službe nalaze se na internet stranici NSZ www.nsz.gov.rs i na ulaznim vratima svake filijale.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *