Najavljena isključenja struje u utorak, sredu i četvrtak

Danas će Belotinac, kako saopštavaju iz doljevačkog pogona EPS-a, biti bez struje na 30 minuta, zbog radova na mreži. Iz distribucije medjutim nisu mogli da preciziraju u koje doba dana će doći do isključenja, s obzirom na to da radove izvode niške ekipe.

Isključenja će biti i sutra (12.avgust) i to, kako nam je rečeno, u Knežici u intervalu od 9 do 12 časova, i to u delu od ulaza u selo do Doma kulture,  dok od 9 do 15 časova struje neće biti u ostatku sela, od centra prema Ćurlini, zbog seče viskog rastinja koje ugrožava žice.

Gotovo cela opština bez struje će zbog radova na trafo stanici  Klisuri i isključenja dalekovoda biti u četvrtak 13.avgusta i to kako preciziraju iz doljevačkog pogona EPS-a od 9 do 10 časova G. Doljevac, Šainovac i deo Kočana prema Pukovcu, takozvana trasa Doljevac 1.  Od 9 do 11 časova struje neće biti u  Klisuri, Čečini, Rusni, delu Pukovca prema Draškovcu, naselju 21. maj, Mekišu, Orljanu, Šarlincu i centru Doljevca, tzv. trasa Doljevac 2. Takodje, kako naglašavaju doljevački električari bez struje u pomenutom intervalu biće i Malošište, Čapljinac i Knežica.

Bez struje u četvrtak, ali od 9 do 15 časova zbog radova biće ulica pored pijace u selu.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *