Najnoviji podaci o glasanju birača sa naše teritorije

izbori840x420Svako  od 37 glasačkog mesta u opštini Doljevac, najveći broj glasova na juče održanim predsedničkim izborima, dalo je  kandidatu Aleksandru Vučiću, nezvanično  saznaje radio Koprijan, iz izvora u opštinskom Radnom telu za sprovodjenje izbora.

Procentualno, najveći bro jizašlih birača koji su glasali za još uvek  aktuelnog premijera, a  budućeg predsednika je na šest biračkih mesta u Pukovcu, a nisu zaostajali ni Šainovac, Orljane i Čečina. S druge strane, najmanje onih koji su izašli na izbore i svoje poverenje dali Vučiču,  polovina  njih (50,63 odsto) je u Ćurlini.

Kada je pak, reč o plasmanu ostalih kandidata, tu je situacija manje jednolična. Generalno drugoplasirani na nivou  opštine je Vojislav Šešelj, a treći Luka Maksimović, poznatiji kao Beli Preletačević.

U Doljevcu recimo, drugoplasirani predsednički kandidat je Luka Maksimović, a Saša Janković treći.

U Pukovcu, Šešelj, kao drugoplasirani kandidat sakupio je 150 glasova, a treći je Saša Janković, za samo glas ispred Luke Preletačevića.

Još jedno veliko doljevačko naselje je  Malošište, a tamo  je Boško Obradović drugi po broju glasova, a Saša Janković treći.

U Belotincu Šešelj je drugi, a Preletačević treći.

Napomenimo i to da su ovi podaci još uvek nezvanični, ali će odstrupanja , ukoliko ih bude bilo, biti vrlo mala.

Pratite danas  informativne emisije radio Koprijana. Tamo vas očekuju najnovije informacijeo predsedničkim izborima u Srbiji, sa akcentom na teritoriju opštine Doljevac

(Info press se emituje svakog radnog dana od 13 i 17 h na 94,5MHz)

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *