Nove kartice Niš-ekspresa ne ograničavaju broj vožnji

UpravnaZgradaPovodom informacije da se nove elektronske mesečne kartice Niš-ekspresa za prevoz mogu  koristiti samo za jednu vožnju dnevno na željenoj relaciji, oglasio se ovaj prevoznik i demontavao  glasine koje su kružile ovih dana. U saopštenju koje je dostavljeno našoj redakciji navodi se da je uvodjenje elektronskih kartica samo način unapredjenja usluga , kao i mogućnost praćenja popunjenosti polazaka, kao i potreba putnika.

U nastavku prenosimo odgovor Niš ekspresa u celosti:

Od prvog septembra, Niš-ekspres je uveo novi sistem prodaje mesečnih karata. Stare mesečne karte zamenjene su novim, elektronskim legitimacijama koje su jednostavnije i efikasnije za korišćenje i praktičnije za posedovanje. Zamena starih legitimacija, elektronskim je besplatna i vrši se na prodajnim mestima Niš-ekspresa.

Cene mesečnih karata su ostale nepromenjene, a korisinik ima iste mogućnosti kao i ranije. To znači da korisnik mesečne karte nema ograničen broj korišćenja prevoza na relacijima na kojima važi mesečna karta. Prednost novih mesečnih karata je ta što sada postoji mogućnost praćenja popunjenosti polazaka, praćenja potreba putnika, te samim tim i poboljšanjem uslova prevoza. Ovom inovacijom Niš-ekspres ide u korak sa najsavremenijim tehnologijama i time poboljšava uslugu koju pruža putnicima.

 Inače kako je naša redakcija saznala, procedura dobijanja nove elektronske kartice traje oko 2 nedelje, a potreban formular koji se popunjuje se može preuzeti na šalteru glavne autobuske stanice u Nišu.

D.D.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *