Novogodišnji paketići u doljevačkim radnjama od 400 do 1200 dinara

paketiciNovogodišnjim praznicima najviše se raduju najmladji, jer je to prilika da dobiju ono što najviše vole, paketiće, igračke i slatkiše.  S obzirom na to da su trgovcima dobro poznate navike porošača tokom praznika i njihova spremnost da u to vreme potroše više novca no obično, ozbiljno se pripremaju za novogodišnje darivanje, te se već sada u ovdašnjim trgovinama u ponudi mogu naći najraznovrsniji  novogodišnji paketići. Cene su, kažu prodavci, raznorazne, tako da gotovo svako može da priušti da nešto kupi najmladjim članovima svog domaćinstva ili rodbine i prijatelja.

Oni najmanji i po sadržini najsiromašniji u marketima u Doljevcu kreću se od 400 dinara pa naviše, dok oni bogatiji, koji pored slatkiša imaju i po neku igračku staju od 700 dinara, pa do  1200 dinara.

Pored toga što se u ponudi nalaze već gotovi paketići, ko smatra da će jeftinije proći ukoliko ih sam pravi, može to da učini, pa su ovih dana doljevačke prodavnice pune i raznoraznih igračaka, pored mnogobrojnih slatkiša koji su standardno u ponudi.

Prema rečima prodavaca, ona prava praznična euforija još nije počela, ali je primetno pojačano interesovanje i kalkulisanje gradjana, koji žele da deci priprede radosne trenutke tokom praznika.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *