Odlično interesovanje za sutrašnje plivanje za Časni krst u Čečini- Prijave i dalje u toku

Tradicionalno plivanje za Časni krst kod mosta na Južnoj Moravi u Čečini, nekada skromno, sada sa većim brojem prijavljenih, održaće se sutra, 19.januara, od 11 sati, na praznik Bogojavljanje.

Organizatori MZ Čečina i Eko Koprijan iz Klisure kažu da je interesovanje vernika svake godine sve veće, a za sada imaju 10 prijavljenih plivača iz Draškovca, Pukovca, Rusne, Kočana, Malošišta, Knežice, Orljana i Studenca kraj Žitorađe.

Prijave su i dalje u toku i nadaju se da će biti još zainteresovanih.

Kako kažu organizatori, propozicije nalažu da plivači ne smeju imati manje od 18 godina, preporučuje se  da svaki od plivača obavi lekarski pregled, dan ranije, a potom i potpiše pristanak.

Zainteresovani plivači mogu se prijaviti Radivoju Mitroviću i Radovanu Stamenkoviću. Brojevi za prijave su 0600253041 i 0646541015. Svako od učesnika dobiće zahvalnice, a najbolji i medalje.

Zainteresovanih kandidata u našem kraju je svake godine sve više, a organizacija je sve ozbiljnija. Prošle godine, podsetimo, plivalo je sedmoro vernika, a najbrži je bio Vladimir Marjanović iz Čečine.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *