Oprez! Ne radi rampa na pružnom prelazu u Pukovcu

Saobraćajna signalizacija na pružnom prelazu u Pukovcu na deonici puta Doljevac-Brestovac, od nedavnih poplava, pre desetak dana, nije u funkciji,  ukazali su nam pojedini meštani ovo sela, a potvrda te informacije stigla je i iz JP Infrastrukture železnica Srbije, Sekcije za saobraćajne poslove, potvrdio nam je direktor JKP Doljevac.

Naime, kako je u izjavi Radio Koprijanu rekao direktor Javno-komunalnog preduzeća Dalibor Stamenković, ovom preduzeću je iz Železnica stigao dopis u kome se obaveštavaju nadležne opštinske službe, na probleme u radu polubranika, branika i  semafora na pružnom prelazu u tom mestu doljevačke opštine. Iz tog razloga JKP je  postavio adekvatan saobraćajni znak za privremeno označavanje pružnog prelaza za sve pešake i vozače koji koriste putnu deonicu Doljevac- Brestovac, kod naseljenog mesta Pukovac.

Iz Železnica takodje, naglašavaju da su sve mašinovodje dužne da neposredno pre ovog pružnog  prelaza stanu i sirenom upozore na nailazak voza, ali ujedno apeluju i na sve vozače i pešake na oprez pri prelasku pruge.

Inače, do problema u radu došlo je, kažu u Železnicama, usled nedavnih poplava koje su zahvatile ovaj kraj, što je uslovilo prekid u elektroinstalacijama.

U dopisu nije precizirano kada će ovaj kvar biti otklonjen.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *