Palma u Doljevcu u okviru predizborne kampanje

Lista „Jedinstvena Srbija-Dragan Marković Palma“  i zvanično je u trci za doljevački parlament, s obzirom na to da je lokalna Izborna komisija proglasila i ovu listu, kao četvrtu po redu, koja će učestvovati na izborima zakazanim za 16.decembar.

Inače, kako je rečeno radio Koprijanu u povereništvu JS u Doljevcu, lider ove partije Dragan Marković Palma posetiće sutra naš kraj. –Planirano je da Palma obidje pijacu u Malošištu s obzirom na to da je u petak pijačni dan u tom mestu, a najavljena je i poseta Šarlincu, rekao je radio Koprijanu Marko Stošić poverenik ove partije u Doljevcu.

Poseta Malošištu predvidjena je u 10 časova, a Šarlincu sat kasnije.

One thought on “Palma u Doljevcu u okviru predizborne kampanje”

  1. Palma zna sta treba poljoprivrednicima ali hoce licno da cuje od istih.Neobecava mnogo a sta obeca to ispuni.Od nas zavisi sta ce obeca,u najavi je da dovede jakog stranog investitor koji ce zaposliti mlade i dati normalne pllate.Plate sa kojima moze cetvoroclana porodica da zivi,skoluje decu i ide na godisnji odmor.Zato pdrzimo JEDINSTVENU SRBIJU-DRAGAN MARKOVIC PALMA. Izadjite 30.11.2018 g.u 10.00 h u Malosiste a u Sarlinac u 11.30 h. Opstinski izbori su 16.12.2018 g.izadjite i zaokruzite listu JEDINSTVENA SRBIJA DRAGAN MARKOVIC PALMA broj 4.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *