Premijera filma Avatar-Put vode večeras u Doljevcu

Večeras od 18:00 u bioskopskoj sali Javne biblioteke Dolјevac, uz najsavremeniju opremu za projekciju filmova, biće prikazan film ,,Avatar – Put vode”, a cena karte je  400 dinara.

Iz Javne biblioteke dodaju da će film biti  prikazan u 3D projekciji.

Avatar: Put vode (engl. Avatar: The Way of Water) je američki epski naučnofantastični film iz 2022. godine, reditelјa Džejmsa Kamerona i predstavlјa nastavak filma Avatar (2009).

Radnja filma „Avatar- Put vode“ se dešava više od jedne decenije nakon događaja iz prvog dela u kojoj su nama omiljeni Džejk Sali i Nejriti osnovali porodicu i ne dozvoljavaju bilo šta da im naruši tu idilu. Međutim, u jednom momentu moraju da napuste svoj dom i istraže Pandoru, neobičnu planetu koja ipak krije svoje tajne.

Ispred kamere će se ponovo pojaviti nama omiljeni Zoi Saldana, Kejt Vinslet, Sem Vortington, Sigorni Viver, Vin Dizel i Triniti Blis.

Podsećanja radi, epicentar dešavanja je u dalekoj 2154. godini, kada su ljudi u potpunosti iscrpeli prirodne resurse Zemlje, što je izazvalo energetsku krizu. U tom momentu, iskopavaju mineral koji se jedino može pronaći na neobičnoj planeti Pandori, na kojoj uspevaju da preživljavaju samo isto toliko zanimljiva bića sa plavom bojom kože.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *