Saopštenje za javnost odbornika Dveri

Povodom sutrašnje sednice SO Doljevac, odbornik Dveri Nenad Stoiljković je u našu redakciju poslao saopštenje za javnost u kome se izmedju ostalog kaže:

Opštinska vlast u Dolјevcu je za utorak 05.06.2018.god. zakazala u ovoj godini drugu sednicu Skupštine opštine. To samo po sebi govori o načinu na koji se vrši vlast u Dolјevcu i svrhe institucije kakva je Skupština. Sednice Skupštine se zakazuju kako bi se samo ispoštovala zakoska obaveza od minimum jedne sednice na tri meseca, da nije toga verovatno ih nebi ni bilo. Dnevni red svake sednice Skupštine po običaju ima i rebalans budžeta i po četrdesetak tačaka.

Inače i ovog puta odbornik Nenad Stojilјković za sednicu Skupštine 05.06.2018. podneo je  više amandmana na rebalans Budžeta za 2018. god. kao i više tačaka dopune dnevnog reda, koje se sve tiču gorućih problema svih građana u dolјevačkoj opštini a odnose se na vodosnabdevanje, kanalizacione mreže , otpadne vode, subvencije polјoprivrednim proizvođačima, i  završetak balon sale.

Na žalost sednice Skupštine se medijski ne prenose, tako da građani opštine Dolјevac nemaju pravi uvid u rad Supštine a sami tim ostavlјa se mogućnost vlastima da stvaraju sliku idile lepog života u Dolјevcu, zaključio je na kraju Nenad Stoiljković.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *