Smenjen predsednik opštine Žitorađa Sladjan Mladenović, novi predsednik Ivan Stanojević

Gandi

Ivan Stanojević, novi predsednik opštine Žitorađa

Na inicijativu 11 odbornika SNS-a, danas  je na sednici SO Žitorađa razrežen dužnosti predsednik opštine Slađan Mladenović/SNS/. Za ovu odluku glasala su 24 odbornika , dok je jedan odbornik bio protiv i jedan uzdržan. Za novog predsednika opštine imenovan je Ivan Stanojević, takodje iz redova SNS-a.

Smenjeni predsednik Opštine Žitorađa Slađan Mladenović kaže da je u pitanju demonstracija sile bivšeg poslanika SRS i sadašnjeg državnog sekretara ministra prosvete Marka Milenkovića, koji je i poverenik SNS.

– Nisam bio na ovoj sednici, ali je razlog za moju smenu to što sam se pobunio protiv kršenja zakona kod reizbora direktora- tvrdi Mladenović.

Kako smo saznali na današnjoj sednici smenjneni su i direktori javnih preduzeća. Na mesto v.d direktora  Direkcije za izgradnju opštine Žitorađa postavljena je Jelena Stošić, dok je Dragana Stojanović imenovana na mesto v.d direktora u Narodnoj biblioteci. Novi v.d direktor u sportskoj hali je Dejan Petrović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>