SNS Doljevac: Članovi pokreta Dveri na listi SPS-a

Dejan Smiljković predsednik OO SNS-a u Doljevcu, je našoj redakciji dostavio saopštenje za javnost povodom izjave nekadašnjeg odbornika i poverenika pokreta Dveri Nenada Stoiljkovića. Ovo saopšenje prenosimo u celosti:

Povodom izjave Nenada Stojiljkovića, poverenika OO „Dveri“ u Doljevcu, da bojkotuje lokalne izbore u Doljevcu, želimo da upoznamo javnost da gospodin Nenad Stojiljković ipak učestvuje na ovim izborima, dajući podršku listi Socijalističke partije Srbije. Lično je bio prisutan na predizbornom skupu SPS-a, u Doljevcu, a njegov sin Stefan Stojiljković je četvrti na listi Socijalističke partije Srbije. Takođe, po njegovim instrukcijama na listi SPS nalazi se još jedan član Dveri pod rednim brojem 17, a to je Igor Petković.

Iz svega ovoga se vidi da Nenad Stojiljković učestvuje na ovim izborima indirektno, jer nije imao hrabrosti da se nađe na listi i tako pokaže svoju političku snagu. Očigledno je bio svestan svojih mizernih mogućnosti i zato se na ovaj način krije iza svog sina.

Na sreću, građani opštine Doljevac su  prepoznali njegov politički manevar i iz tog razloga je njegova politička karijera  završena, te su njegove izjave u medijima samo pokušaj manipulacije.

 

Predsednik O.O. SNS

Dejan Smiljković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *