SNS i JS zadovoljni izbornim rezultatima, SPS ne želi da komentariše!

Neposredno nakon objavljivanja preliminarnih podataka Goran Ljubić Medjarac, apsolutni pobednik lokalnih izbora rekao je radio Koprijanu, da su njihova očekivanja  bila da će dobiti podršku oko 80 odsto birača u opštini Doljevac, što su i ostvarili, a da je ovo  najveća podrška za njega na izborima.

Lider doljevačkih naprednjaka Goran Ljubić Međarac se zahvalio biračima i rekao da je ovakav rezultat očekivan.

  • Građani su me podržali u većem procentu nego na prošlim izborima i malo je reći da sam zadovoljan. Ovo je za mene sada mnogo veći zadatak i mnogo veća odgovornost, jer želim da u narednom periodu opravdam poverenje birača koje mi dato. Postavili smo visoke ciljeve za naredni mandat i nadam se da ću to i realizovati. Ja sam i pre održavanja izbora rekao da očekujem oko 80 odsto glasača. Žao mi je onih koji nisu prešli cenzus, ali sami su hteli izbore. Građani su svoje rekli na biralištu, sad je na meni da opravdam svoj peti mandat –  rekao je Ljubić u izjavi za radio Koprijan.
Marko Stošić JS

Marko Stošić poverenik Jedinstvene Srbije u Doljevcu i nosilac liste kaže da je zadovoljan osvojenim mandatima, jer je ova partija prvi put sama izašla na izbore.

  • Pokazali smo da smo relevantni politički faktor u celom Nišavskom okrugu, pa i na području opštine Doljevac. Naši odbornici u doljevačkom parlamentu sprovodiće program Jedinstvene Srbije sa kojim smo se i predstavili u predizbornoj kampanji- rekao je Stošić.

 

 

Dragoslav Stanković, nosilac liste SPS-a rekao je u izjavi za radio Koprijan da ne želi da komentariše jučerašnje glasanje i izborne rezultate, ali se zahvalio biračima na ukazanom poverenju.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *