Treći moto skup u organizaciji MK Ketna iz Niša ispred Akva parka u Doljevcu

Treću godinu zaredom u organizaciji  MK Ketna iz Niša biće održan moto skup, ali ove godine u izmenjenom obliku zbog specifične situacije u zemlji zbog korona virusa.  Moto skup  biće održan na platou ispred doljevačkog Akva parka u subotu12.septembra, a zatim biće organizovana jednodnevna žurka povodom deset godina od osnivanja MK Ketna iz Niša.

Okupljanje bajkera počeće u 12 sati ispred Akva parka, a zatim će biti organizovan ručak za goste. U večernjim satima biće održan muzički program, živa svirka, pa će tako nastupati Sarkazam bend, Madicine band, New deal i Ketna bend. Planirano je da se žurka završi u 2 sata iza ponoći. Defilea motora neće biti ni ove godine, zbog, kako  kažu organizatori, zahtevne procedure za dobijanje dozvola nadležnih organa.

Organizatori napominju da će treći moto skup u Doljevcu biti održan uz poštovanje svih preporučenih epidemioloških mera koje su izdali nadležni organi. Napomenimo i to da je za sve posetioce moto skupa ulaz besplatan.

Podsetimo, moto skup u Doljevcu  izazvao je  prethodne dve godine veliko interesovanje i posećenost. Ova zanimljiva manifestacija okupila je prošle godine preko 2000 ljubitelja dvotočkaša  i preko 700 motora, dok su večernji rok koncerti zabeležili rekordnu posećenost. Ove godine izostaće zanimljiva nadmetanja, a koja su održana na prethodnim skupovima poput takmičenja u  najsporijoj vožnji, biranje najglasnijeg motora i  razna druga nadmetanja.

Prošle godine na platou isped Akva parka u Doljevcu održan je Centralni moto skup Moto asocijacije Srbije u organizaciji Moto kluba Ketna iz Niša.  Pored bajkera iz cele Srbije moto skup u Doljevcu imao je posetioce iz Slovenije, Bosne, Makedonije i Bugarske.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *