Tuča naprednjaka u Žitorađi

Ljubisa Mitic ispred bolnice u Prokuplju  FOTO:"Prokuplje na dlanu"
Ljubisa Mitić  ispred bolnice u Prokuplju FOTO:”Prokuplje na dlanu”
Na stranačkom sastanku SNS-a u Žitorađi, došlo je fizičkog obračuna pojedinih članova ovog odbora.U odboru SNS-a u Žitorađi već duže vreme vladaju neslaganja, a sve je kulminiralo na sastanku  koji je  održan u subotu uveče. Tom prilikom deblji kraj je izvukao Ljubiša Mitić, koji nam se javio  čekajući ispred ordinacije neurologa u Prokuplju, jer kako kaže još uvek ima nesvesticu od zadobijenog udarca. Mitić kaže da je on u stvari  hteo da razdvoji i prekine svadju izmedju Velimira Mitrovića i Momčila Nikolića vozača predsednika opštine, te da je na kraju izvukao deblji kraj. Aktuelni predsednik opštine i stranke Sladjan Mladenović ,  je za portal „Prokuplje na dlanu“  potvrdio da je bilo incidenta i dodao da je tuču izazvao Velimir Mitrović , inače isključeni član ove stranke.

-Nakon zaista ružnih reči koje je izrekao, upleo se Momčilo Nikolić, koji je ustao da ih razdvoji, a tada i Mitić koji je ogreban. Sve je to trajalo nepun minut- dodao je Mladenović.

On je takodje rekao  da ova situacija ne znači da u Odboru vlada nejedinstvo, ali da se pojedinci trude da naruše ugled Odbora, jer su isključeni.

Velimir Mitrović je rekao da je predloženo njegovo isključenje, ali da nije stigao pismeni odgovor iz Centrale, što znači da je on još uvek član stranke. Inače Velimir Mitrović je došao u žižu političke javnosti u Žitorađi kada je početkom 2015 godine, postavljen na mestu V.D direktora JP “Direkcije za vodosnabdevanje, građevinsko i putno zemljište, komunalne delatnosti i urbanizam” iako je već tada bio pravosnažno osudjen za zloupotrebu službenog položaja 2010 god. , kada se takodje nalazio na čelu pomenutog preduzeća. Mitrović je tokom 2010. godine sklapao fiktivne ugovore na osnovu kojih je, kako je sud utvrdio, nezakonito isplatio 225.000 dinara osobama sa kojima je sklapao te ugovore. Osuđen je na uslovnu kaznu od godinu dana. Ipak i pored toga opet je na predlog SNS postavljen za v.d. direktora.

Ovde možete poslušati Ljubišu Mitića o tuči na sastanku:

https://soundcloud.com/radiokoprijan/13022017-ljubisa-mitic-sns

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *