U četvrtak, 17.decembra, 14. sednica SO Doljevac

Sednica Skupštine opštine Doljevac 14. po redu, ali i poslednja u ovoj godini, biće održana u četvrtak, 17.decembra, sa početkom od 10 sati. Dnevni red broji 38 tačaka, a među najznačajnijim koji će se naći pred doljevačkim odbornicima su i donošenje Odluke o budžetu opštine Doljevac za 2021.godinu,  donošenje Kadrovskog plana Opštinske uprave opštine Dolјevac i Opštinskog pravobranilaštva za 2021. godinu, kao i donošenje Odluke o usvajanju Plana razvoja  opštine Dolјevac za period 2021-2029 godine.

Takođe, doljevački parlamentarci razmatraće i donošenje Odluke o usvajanju Akcionog plana za mlade opštine Dolјevac za 2021. godinu, zatim Odluke o usvajanju Akcionog plana zapošlјavanja opštine Dolјevac za 2021. godinu i donošenje Programa korišćenja sredstava budžeta  namenjenih razvoju polјoprivrede u opštini Dolјevac za 2021. godinu.

Na dnevnom redu je i između ostalog i donošenje Odluke o utvrđivanju ekonomske cene programa vaspitanja i obrazovanja u Predškolskoj ustanovi „Lane“ Dolјevac za 2021. godinu.

Odbornici bi trebalo da razmatraju i planove rada i finansijskog plana javnih preduzeća i institucija na teritoriji opštine Doljevac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *