Učenik “skakavcem” pretio deci u školskom autobusu!

Prava drama odigrala se sinoć oko 19.30 sati u školskom autobusu, kada je učenik petog razreda potegao nož i pretio deci, ali na sreću niko nije povređen.

Naime, učenici od petog do osmog razreda ušli su u autobus, ispred škole u Doljevcu i krenuli ka Malošištu. Međutim, učenik petog razreda, koji inače ima oko 15 godina, počeo je najpre da zadirkuje, a zatim i fizički maltretira devojčicu u autobusu.

Ona se požalila vozaču, koji je zaustavio autobus i opomenuo dečaka da prestane da šutira devojčicu. Prema nezvaničnim informacijama, on je taj incident pribeležio u dnevnik vožnje, nakon čega su opet krenuli.

Zatim kreće prava drama. Dečak iz Malošišta započinje kavgu sa drugim dečakom, inače učenikom osmog razreda iz Malošišta. Nakon dobacivanja i koškanja, ovaj petnaestogodišnjak je izvadio nož „skakavac“ i počeo njime da preti i maše.

Deca su uplašeno povikala i upozorila vozača koji je, negde kod Klisure, zaustavio autobus. Kako kažu očevici, dečak je nož bacio negde ispod sedišta, ali vozač je uzeo baterijsku lampu i pronašao nož.

Posle tog, nemilog događaja, pozvao je policiju. Prema našim saznanjima, deca su stigla kućama nakon sat vremena, odnosno nakon policijskog uviđaja.

Inače, niko od nastavnika nije bio u autobusu.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *