UDAJ SE MUŠKI : Urnebesna komedija

Svi želimo venčanje iz snova!

Naravno, svi oni kojima je ovo neophodan životni korak. U predstavi „Udaj se muški“, na venčanju će se razotkriti dugo skrivane tajne i karakteri likova. Tenzija koja će nastati navešće glavne likove da ispišu još jedan važan događaj u svojim životima i da donesu presudne životne odluke.

„Udaj se muški“ je urnebesna komedija situacije današnjice, ali i sutrašnjice, komad o našim ljudima, jer takve najbolje znamo i osećamo. Кomedija koja će vas naterati da se prepoznate, da se upustite u avanturu i zapitate se šta pokreće naše živote i koliko su zapravo zamršeni međuljudski odnosi…

Najbolja beogradska komedija u sezoni 2016-2017, po oceni pozorišnih kritičara ali i gledanosti „Udaj se muški“, gostuje u Nišu u petak 01. februara 2019. godine, sa početkom od 20 časova.

U središtu ovog komada je priprema venčanja, i različiti pogledi na to kakva svadba da bude, ali svakako mora da zadovolji uslov, da bude i tradicionalna i moderna.

Ovo je priča o svim našim ljudima, jer njih najbolje poznajemo.

Neobična komedija situacije, bez vulgarnosti, psovki i prizvuka „tezgarenja“ i bez pretencioznih najava. Ovo je komedija posvećena svim našim prijateljstvima, svim našim izneverenim nadama i svim našim praštanjima.

Igraju:
Snežana Savić (poznata glumica i pevačica)
Stefan Uroš Tešić (mladoženja)
Predrag Кotur
Aleksandar Jovanović
Miloš Đorđević (nagrađivani glumac Narodnog pozorišta Beograd)
Ratko Tankosić (jedan od najvoljenijih filmskih epizodista naše kinematografije)

Komad je napisala Dunja Petrović, a režirala Marija Lipkovski, koja je diplomirala i masterirala na katedri za pozorišnu režiju Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. Režirala je u Beču i Berlinu, a nedavno je režirala i komad Mira Gavrana „Teško je reći zbogom“. Na maloj sceni Ateljea 212 igra se komad koji je režirala sa kolegama sa klase, „Čekajući Godoa“.

NIŠ
01. februara 2019. od 20 sati
u Domu Vojske

Prodaja ulaznica:
Dom Vojske, biletarnica
Niške Vesti, Prvomajska 2
City Cafe, Park Sv.Save

Cena ulaznica:
600 dinara (I-XI red)
500 dinara (XII-XXII, balkon)

Rezervacije: 063/490-460
(radnim danima od 8-16h)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *