home Hronika, Vesti Udes kod Knežičke reke (Foto)

Udes kod Knežičke reke (Foto)

Jutros oko 8 sati došlo je do saobraćajne nezgode kod Knežičke reke, na sreću teže povređenih nije bilo, a pričinjena je materijalna šteta. U nezgodi su učestvovala dva automobila. Kako bi izbegao direktan sudar sa automobilom marke Ford Focus,  vozač Fiata  je skrenuo i udario u drvo kod Knežičke reke. Prema rečima  očevidaca jedan od putnika u automobilu koji je udario u drvo bio je kratko u nesvesti. Automobil Fiat se kretao iz pravca Niša ka Malošištu, a pretpostavlja se da je vozač Forda, sa starog auto-puta, hteo da se uključi na regionalni put.  Do udesa je došlo, prema rečima očevidaca, najverovatnije zbog nepropisnog uključenja jednog od učesnika saobraćaja.

Kako, nezvanično saznajemo, ekipe policije i hitne pomoći brzo su reagovale i došle na licu mesta. Prema našim saznanjima vozač i suvozač iz automobila koji je udario u drvo su iz Belotinca. Prilikom ukazivanja pomoći, kažu svedoci nezgode, vozač se žalio na povredu kuka, ondosno karličnog dela. Suvozač je prilikom udarca u drvo zadobio veće povrede od vozača. On je kratko bio u nesvesti i ima povredu kuka. Obojica su, sa dva vozila hitne pomoći, transportovani u KC Niš na dalju dijagnostiku i lečenje. Prema našim poslednjim saznanjima  suvozač je upućen na grudnu hirurgiju jer se sumnja da ima povrede grudnog koša.

Uviđaj je obavila saobraćajna policija, a tačan uzrok nesreće pokazaće istraga.

M.Jovanović/ Foto Z. Stanojević/Foto N.Jovanović

2 thoughts on “Udes kod Knežičke reke (Foto)

  1. Ko god je odobrio spajanje reginalnog i bivseg starog autoputa na onakav nacin nema gram mozga ni osnovno znanje o bezbednisti u saobracaju.Ne zna se ni ko ima prvenstvo prolaza niti je horizontalnom i vertikalnom signalizacijom adekvatno obelezeno.Pod hitno zatvoriti ogradom sva onakva ukljucenja da ne bude jos nesreca i daleko bilo žrtava

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *