Večeras filmski Festival u Doljevcu: Glumac Nenad Heraković podelio besplatne ulaznice učenicima u Malošištu

Večeras počinje prvi filmski Festival domaćeg filma u Doljevcu svečanim dočekom na crvenom tepihu poznatih srpskih glumaca ispred Javne biblioteke.

Kako kaže direktor Javne biblioteke Bogi Mitić prve večeri očekuje se dolazak poznatih filmskih glumaca, a vlada i odlično interesovanje za kupovinu ulaznica. Dodaje i poziva sve građane opštine Doljevac, a i šire, da dođu jer ovo je jedinstveni događaj za našu sredinu, a pogotovu jer će u Doljevac doći proslavljena imena domaće kinematografije.

Danas je poznati glumac Nenad Heraković posetio OŠ „Vuk Karadžić“  Doljevac izdvojeno odeljenje u Malošištu i učenicima koji žele da dođu na projekciju filma od 19 sati podelio besplatne ulaznice.  Nenad Heraković poznat je po ulozi Dragoslava Mihajlovića “Vampira” u kultom ostvarenju Dragana Bjelogrlića, filmu i seriji Montevideo Bog te video. Nakon toga, ređale su se uloge u drugim, takođe uspešnim projektima domaće i strane produkcije.

Što se repertoara Festivala domaćih filmova tiče glumac Nenad Heraković je za večeras najavio od 19 sati projekciju filma „Munje“ , a od 20.50 sati biće emitovan film „Vera“.

Od petka do nedelje biće prikazano šest domaćih filmova, a svake večeri gostovaće po nekoliko proslavljenih domaćih glumaca koji će se pokloniti doljevačkoj publici nakon projekcije filmova.

Repertoar Festivala domaćeg filma „Koprijan“ Doljevac

Petak 20 oktobar:

  • 19:00 film „Munje“, žanr: komedija
  • 20:50 film „Vera“ žanr: drama, triler

Subota 21. oktobar:

  • 19:00 film „Pored tebe“, žanr: triler, drama
  • 21:20 film „Komedija na tri sprata“, žanr: komedija

Nedelja 22.oktobar:

  • 19:00 film „Trag divljači“, žanr: drama, istorija, triler
  • 21:00 film „Indigo kristal“ , žanr: kromi drama

 

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *