EU Info kutak Niš: Uskršnji izazov za decu, nagrade za učesnike

U susret Uskrsu, EU info kutak Niš je pripremio još jedan iz serijala kreativnih izazova za decu. Pripremili su  nekoliko predloga kako da deca upotpune prazničnu atmosferu i naprave raznolike uskršnje ukrase. Roditelji mogu da pošalju radove dece i time učestvuju u nagradnoj igri.

Uskršnji kreativni izazov koji organizuje EU info kutak Niš namenjen  je deci koja na  temu Uskrsa  treba da izrade ukrase, jaja od papira, korpice i druge zanimljivosti i učestvuju u izazovu, a najbolji radovi biće nagrađeni zanimljivim poklonima. Više detalja i uputstvo kako da izradite zanimljive kreacije inspirisane praznicima pred nama  zaiteresovani mogu pogledati na  zvaničnom Youtube kanalu EU info kutak Niš: LINK 

Roditelji mogu da šalju radove svoje dece do četvrtka, 6. maja.

Kako navode iz EU info kutka Niš cilj kreativnih izazova i radionica je da podstaknu dečiju maštu, kreativnost i podrže njihove ideje. Kroz ovaj serijal deca provode kvalitetno slobodno vreme, stiču nova znanja i razvijaju svoj stvaralački duh.

Roditelji, čija deca žele da učestvuju u kreativnom izazovu, mogu da do 6. maja pošalju radove svoje dece na adresu officenis@euinfo.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *