Pitaj me bilo šta o EU podršci – EU za Zelenu agendu u Srbiji

Poziv za zelenu tranziciju srpske privrede je objavljen u okviru projekta „EU za Zelenu agendu u Srbiji“ koji, uz tehničku i finansijsku podršku Evropske unije i u partnerstvu sa Ministarstvom zaštite životne sredine, sprovodi UNDP u saradnji sa Ambasadom Švedske i Evropskom investicionom bankom (EIB), uz dodatna finansijska sredstva koja su obezbedile vlade Švedske, Švajcarske i Srbije.

Ako imate inovativna poslovna rešenja ili projektne ideje koje bi doprinele zelenoj transformaciji privrede i društva i potrebna vam je tehnička i finansijska podrška da ih sprovedete u delo onda posetite radionicu koja će biti održana uživo u EU info kutku u Nišu, na adresi Vožda Karađorđa 5, a istovremeno će biti dostupna za online praćenje putem YouTube kanala EU u Srbiji.

Takođe, ova radionica namenjena je ukoliko imate ideju na neku od tema Zelene agende za Zapadni Balkan poput dekarbonizacije,  cirkularna ekonomije, smanjenje zagađenja životne sredine i vazduha, zaštita i očuvanje prirode i biološke raznovrsnosti, i uspostavljanje održivih sistema za snabdevanje hranom i ruralni razvoj onda se pridružite u ponedeljak, 5. februara u 11 časova na radionici „Pitaj me bilo šta o EU podršci“, gde ćete iz prve ruke saznati sve o Javnom pozivu za zelenu tranziciju srpske privrede, projekta EU za Zelenu agendu u Srbiji.

Na Poziv mogu da se prijave javna, privatna i socijalna preduzeća, istraživačke institucije, organizacije civilnog društva, udruženja poljoprivrednika i zadruge, lokalne samouprave i upravljači zaštićenih područja, pojedinačno ili udruženo.

Sagovornici sa kojima ćemo razgovarati su:

Smiljka Živanović, predstavnica projekta EU za Zelenu agendu u Srbiji

Đorđe Mančić, direktor BojEn doo kompanije (korisnik programa)

Razgovor će voditi Snežana Andrić iz EU info kutka.

Radionica će biti održana uživo u EU info kutku u Nišu, na adresi Vožda Karađorđa 5, a istovremeno će biti dostupna za online praćenje putem YouTube kanala EU u Srbiji.

Broj mesta je ograničen, te vas molimo da potvrdite prisustvo popunjavanjem prijavnog formulara koji se nalazi na LINKU, najkasnije do 4. februara u 17 časova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *