home Društvo, Vesti Vakcinacija bez zakazivanja u Doljevcu i Pukovcu

Vakcinacija bez zakazivanja u Doljevcu i Pukovcu

Vakcinacija protiv covida19 u Domu zdravlja u Doljevcu obavljaće se i tokom praznika, najavljuju iz ove zdravstvene ustanove. Inače, kako naglašavaju od danas (29.04.2021.) će biti moguće vakcinisati se prvom dozom i bez zakazivanja, a na raspolaganju gradjanima su Sinofarm, Sputnjik V i Fajzer vakcina.

Svi naši stanovnici koji su se prijavili preko eUpave na vakcinaciju dolaze u terminu naznačenom u SMS poruci koju dobijaju. Vakcinacija se u Domu zdravlja obavlja od 9 do 19 časova.

Vakcinacija bez prethodnog zakazivanja moguća je danas (29.04.2021.) i u ambulanti u Pukovcu i to od 9 do 19 časova, a stanovnici Pukovca takodje mogu da biraju jednu od ponudjene tri vakcine. Vakcinacija u pukovačkoj ambulanti biće nastavljena posle praznika.

Takodje, kako naglašavaju iz Doma zdravlja ovih dana primetno je veće interesovanje gradjana za imunizaciju protiv covida19, tim pre jer su stigle dodatne doze kineske vakcine, a tome u prilog govore i gužve koje smo jutros zabeležili ispred vakcinalnog punkta u Doljevcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *