20. GODINA RADIO KOPRIJANA-GLAS MALOG MESTA !!!

trodjendanPoštovani, danas kada slavimo Božić, vaš radio Koprijan proslavlja svoj 20. rodjendan. Još krajem 1997. godine rodila se ideja o postojanju ove naše male radio stanice, da bi tačno na Božič 1998. godine iz studija radio Koprijana u etar otišla, sa frekvenicije 94.7 , rečenica “Poštovani slušaoci, ovde radio Koprijan Doljevac”. Od tog dana, pa sve do danas radio Koprijan je ušao u skoro svaki dom i svaki kutak.

Radjale su se kasnije radio stanice u Merošini, Gadžinom Hanu, Žitoradji i drugim okolnim mestima, ali  nisu odolele najnovijim trendovima i takozvanoj tranziciji, te su se brzo gasile. Vaš radio Koprijan je prolazio kroz razne poteškoće, kroz ratnu 1999. godinu, kroz promene vlasti, kroz finansijske i kadrovske promene, ali je uvek ostajao veran vama, svojim poštovanim slušaocima. I zato, danas kada proslavljamo 20 godina rada, najveću zahvalnost dugujemo slušaocima i svima koji nam pružaju podršku.

Radio Koprijan od 2005. godine posluje u sastavu PREDUZEĆA ZA INFORMISANJE “PRESS COMPANY”, i od tada je stekao stabilnost i još veću sigurnost na ovdašnjem tržištu.

Trudićemo se da svaki sledeći rodjendan proslavljamo kao još profesionalniji medij, a vama poštovani slušaoci se zahvaljujemo na svim čestitkama koje ste nam danas uputili sa željom da budemo verni jedni drugima i u daljem periodu.

Vaš RADIO KOPRIJAN

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *