Akva park Doljevac poštuje sve preventivne mere u zaštiti od covida19

Akva park Doljevac i dalje je jedno od najposećenijih mesta za odmor i rekreaciju u našem kraju, naročito ove sezone kada su letovanja u inostranstvu otkazana. Kada je naš Akva park u pitanju dobra vest je da ni ove sezone cene boravka na kompleksu doljevačkih bazena nisu menjane, ali što je takodje jako bitno poštuju se sve propisane preventivne mere, s ciljem zaštite od aktuelne pandemije korona virusa.

Tamara Vulić iz Akva parka Doljevac kaže da i ove sezone veliki broj ljudi posećuje akva-park. –Akva park od prvog dana sprovodi sve mere zaštite po preporuci Instituta za javno zdravlje. U tom smislu najpre zaposleni moraju biti bez simptoma koji ukazuju na kovid19.

Zatim, kako ističe donete su i preporuke za posetioce, a Akva park je uradio sve što je propisano u cilju zaštite kupača. – Posetiocima se preporučuje da pojačaju ličnu higijenu u smislu učestalijeg pranja ruku, uz dezinfekciju. Ne preporučuje se okupljanje i zadržavanje u većim grupama. Napravljene su i dezobarijere na svim propisanim mestima, a na prostoru oko bazena napravljena je udaljenost izmedju ležaljki od 2 metara.

Inače, sve preporuke posetioci mogu pronaći na bazenima, a mogu se informisati i na broj telefona 018/415-1456. –Mi pozivamo sve ljude koji žele da se rashlade da dodju na Akva park, uz pridržavanja svih mera zaštite, kako na kompleksu, tako i van njega, jer ono što je sada najbitnije je da budemo odgovorni.

Bazeni su inače otvoreni svakog dana od 10 do 19 časova.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *