ČEPeNIng za invalidska kolica Slaviši Spasiću iz Kočana!

Apoteka u centru Doljevca, Apotekarske ustanove “Niš”, u proteklom periodu učestvovala je u akciji sakupljanja plastičnih čepova “Čepening”, a za sakupljeni plastični material dobili su invalidska pomagala koja su donirali najugroženijim građanima. U periodu od godinu dana vredno se radilo na sakupljanju plastičnih zatvarača i dostigla se impozantna količina od jedne tone. Novcem sakupljenim od reciklaže plastičnih zatvarača kupljena su dva invalidska pomagala – invalidskih kolica u sklopu akcije ČEPeNIng.

Tako će sutra, u petak 27.jula, u 11.30 časova u apoteci u centru Doljevca biti uručena humanitarna pomoć u vidu invalidskih kolica Slaviši Spasiću iz Kočana, koji je dugogodišnji invalid.

Kako kažu u ovoj apoteci u Doljevcu akcija ČEPeNIng se svim snagama trudi da promeni  ružnu sliku koja potiče od nesavesnih građana koji plastični otpad bacaju na sve strane, a lojalni pacijenti, sugrađani, nesebično su dali svakodnevni doprinos sakupljanjem plastičnih čepova.  Kako ističu, mislimo o ekologiji i reciklaži, čistimo životnu sredinu, a činimo i humanitarno delo.

M.Jovanović/Radio Koprijan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *