Doljevački turizam predstavljen u glavnom gradu

Ove godine, od 24.-26.maja na Kalemegdanu je održan peti po redu Beogradski Manifest. To  je najveći porodični festival , a sam koncept manifesta je da se posetioci pre svega upoznaju sa lokalnom i regionalnom turističkom ponudom, takođe i da uživaju u različitim sadržajima iz domena tradicionalne i moderne muzike, filma i plesa, kao i degustacijama kulinarskih specijaliteta, najboljih vina i piva.

Opština Doljevac je sa svojim štandom  drugu godinu za redom učestvovala  na festivalu i to može se reći veoma uspešno.

Predstavljanje opštine Doljevac na Beogradski Manifest

Turistička organizacija opštine Doljevac predstavila se je u  zoni „Aduti Srbije“, gde je prezentovala  bogate turističke potencijale, tradicionalne i kulturološke različitosti i lepote. U zoni „Aduti Srbije“ predstavilo se  više od 60 opština Srbije. Kroz programsko predstavljanje opština, posetioci su  imali prilike da osete autentičan duh i atmosferu najzanimljivijih manifestacija, način na koji se organizuju, kako one žive i zašto ih treba posetiti.

Tamara Vulić, iz marketinga  Turističke organizacije opštine Doljevac, kaže da su imali uspešan nastup i da je veoma značajno što se Doljevac pojavljuje na ovakvim festivalima. Doljevac je promovisao kompletan sadržaj Akva parka , a na glavnoj bini je emitovan i film o Doljevcu.

Štand Turističke organizacije opštine Doljevac

Ona dodaje da je Beogradski Manifest  mesto na kome se mogu upoznati nove destinacije Srbije i regiona, saznati i sagledati koliko značajnih, različitih i zanimljivih manifestacija ima u celom region, ali i mesto na kojem se mogu degustirati najbolji proizvodi iz raznih krajeva Srbije.

Inače koncept festivala omogućava posetiocima da se bliže upoznaju sa turističkim ponudama koje nude opštine u Srbiji, kao i zemlje regiona, a sve to kroz celodnevni zabavni i edukativni program za sve uzraste.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *