Doljevčani izviždali Đilasa u Kuršumliji?

Savez za Srbiju je na svom sajtu saopštio da su neki funkcioneri opštine Doljevac, na nedavnom skupu “1 od 5 miliona”u Kuršumliji pokušali da izazovi  incident, tako što su dobacivali i zviždali tokom govora Dragana Đilasa.  Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić je povodom ovog događaja rekao :

  • Kada se to desilo nisam bio u zemlji. Mišljenja sam da svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje  i to je demokratsko pravo svakog građanina.

Srđan Marjanović pomoćnik predsednika opštine Doljevac, je naveden kao neko ko je učestvovao u ovom događaju i on kaže da svi znaju u Doljevcu kako on izgleda i da se on ne nalazi na fotografiji koja je objavljena, kao i da nije bio u Kuršumliji.

Predsednik SO Doljevac Dejan Smiljković ističe u izjavi za radio Koprijan ne vidi ništa loše u izražavanju stava građana za koje se tvrdi da su iz Doljevca, a takođe na snimku se vidi da  nikakvog incidenta nije bilo. On ističe da se slično dogodilo u Boru na skupu gde je govorio Aleksandar Vučić, kada je jedan neistomišljenik mirno udaljen sa skupa.

FOTO SZS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *