Dom zdravlja Doljevac- telefon za hitne slučajeve promenjen!

Dom zdravlja Doljevac obaveštava pacijente i građane da je broj telefona na koji mogu da dobiju ovu ustanovu 018/870.219.

Trenutno broj 018/870.124 nije u funkciji, a građani pozivanjem broja 870.219 mogu dobiti dežurnu službu Doma zdravlja, ako je reč o hitnom stanju. Takođe, dok se problem ne reši, pacijenti da na broj 870.219  mogu da naruče terapiju za hronične bolesti ili da zakažu pregled kod izabranog lekara.

M.Jovanović

5 thoughts on “Dom zdravlja Doljevac- telefon za hitne slučajeve promenjen!”

  1. Poštovani

    Dete je sinoc došlo sa temperaturom 39.2 koje je vraćeno od dotične doktorice koja je bila dežurna bez pregleda koja je bila krajnje neljubazna,drska i bezobrazna.Interesuje me o kojoj se doktorici radi jer je ovo krajnje nepoštovanje prema pacijentu i detetu od 12 godina.Pogotovo detetu koje ne sme biti vraćeno sa tolikom temperaturom kući od strane lekara!!!Sramota za naše zdravstvo!
    Dobicete i vi kao Dom zdravlja jednu prijavu u Ministarstvu Zdravlja a u dotična doktorica koja je vratila dete!Ako vi kao zdravstveni organ ne reagujete na takve da kazem nadrndane zdravstve radnike ima ko će ,,,neko ko je iznad vas.

  2. U ovom Domu zdravlja tretiraju pacijente kao stoku. Danas sam za uput za vaskularnu hirurgiju cekao od 11 do 13 sati i nisam završio. Za to vreme dez. doktorka je pregledala cetiri pcijenta i imala nekoliko pauza. Bruka i sramota. Najgori DZ u Srbiji.

  3. Otkad im je Vucko povecao plate nista ne rade, vracaju pacijente iako od nase pare primaju platu, nama se odbija od plate, vratili mi dete sa temperaturom pod izgovorom “skidajte je temparaturu do sutra”

  4. Sramota,zakazuju preglede pacijenata kod izabranog lekara i odjednom prebace tog lekara u kovid ambulanti,a stare pacijente koji su dosli jer im je zakazan pregled vracaju kuci govorivsi im da ne mogu ponovo da zakazu kod izabranog lekara taaj isti pregled jer su svi termini zauzeti narednih 3 ili 4 dana.SRAMOTA,bila sam jedna od tih pacijenata.Mozete obavestiti pacijente draga gospodjo direktorko ako uopste treba vas tako zvati.Stare i iznemogle pacijente setkati tamo vamo kao da su lutke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *