Festival zdrave hrane u Klisuri

Sutra će u Klisuri biti održan Festival zdrave hrane i biće otvoren za sve posetioce od 17 do 21 sat, a ulaz je besplatan.  Jedan od predavača na Festivalu zdrave hrane biće i dr Ljubinka Stojković,specijalista opste medicine, licencirani fitoterapeut i lekar apiterapeut, koja proučava i primenjuje u praksi med i medene proizvode u lecenju svojih pacijenata. Takođe, biće i reči o zdravoj ishrani, pripremanju zdravih obroka i zimnice bez upotrebe veštačkih konzervansa.  Organizatori su pripremili i razne nagrade za posetioce, a u sklopu Festivala biće i štandova sa presnom hranom, meda i medenih proizvoda, proizvoda od bundeve i nezaobilaznih slatkiša, ali pripremljenih po pravilima zdrave ishrane.

  • Ja sam dobila tu čast i zadovoljstvo da pričam o prirodnoj prevenciji i lečenju zdravom hranom i medom, medenim proizvodima i biljkama. Lekar sam prirodne medicine i time se bavim preko 20 godina. U praksi imam izlečene ljude od najrazličitijih bolesti, pre svega od bolesti savremenog doba , karcinoma, multipla skleroze,   Bavim se i prevencijom i lečenjem dece, njihovim rastom i razvojem, prevenciji dijabetesa i svim onim  što dovodi do poremećaja zdravlja, pre svega premećaja metabolizma- rekla dr Ljubinka, vlasnica ordinacije “Vizard” u Nišu, u izjavi za radio Koprijan.

Ona je dodala da će tokom predavanja, posetioci ove zanimljive manifestacije, moći da postave pitanja koja se tiču zdravlja, lečenja određenih bolesti lekovitim biljkama, ali i saznaće sve prodnosti lečenja medom, mlečom, polenom, propolisom, voskom i pčelinjim otrovom.

Pored raznih edukativnih predavanja, posetioci Festivala zdrave hrane moći će da uživaju i u kulturno-umetiničkom programu.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *