Humanitarni koncert Nemanje Nikolića i prijatelja u sredu u Doljevcu

Nemanja NikolicVeliki broj popularnih pevača s humanim ciljem dolazi u sredu, 26. aprila u Doljevac.  Naime, na inicijativu poznatog doljevačkog pevača Nemanje Nikolića, veliki humanitarni koncert biće održan  u sali ovdašnje Javne biblioteke, a sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je obolelima od cerebralne paralize sa teritorije opštine Doljevac. Koncert počinje u 19 časova, a cena ulaznice je 300 dinara.

-Na ideju da organizujemo ovaj koncert došli smo sasvim slučajno. Videvši da je zgrada Javne biblioteke u Doljevcu renovirana, prokomentarisao sam da sada imamo odlične uslove da organizujemo koncerte. Ta ideja se svima dopala, pa smo odlučili i da je realizujemo. Moj poziv da dodju u Doljevac prihvatili su svi pevači, moje kolege koje sam kontaktirao,  tako da smo sve dogovorili  jako brzo, kaže Nemanja za radio Koprijan.

Nemanja se potrudio da dovede još dvadesetak popularnih pevača, kao i stand-up komičara, koji će takodje dati svoj doprinos ovoj humanoj akciji, te   u Doljevac stižu  i Milica Todorović, Nada Topčagić, Stevan Andjelković,  Darko Filipović,  Gastoz,Vuk Mob, popularni Djoša i mnogi drugi.

Pozivam sve naše sugradjane da dodju da provedu jedno veselo veče i da  ujedno pomognu osobama kojima je svaki vid pomoći i pažnje značajan i višestruko  potrebniji no drugima, dodaje Nemanja Nikolić.

Tako da će osobe obolele od cerebralne paralize, pored svih zdravstvenih problema koje im je život nametnuo i sa kojima se svakodnevno suočavaju i hrabro bore, sada imati priliku da osete i dožive onu lepšu stranu života. I samo saznanje da u toj borbi nisu sami, jer još neko  misli na njih i spreman je da, iz tog razloga učini učini nešto lepo, tim ljudima, a naročito deci mnogo znači.

U Javnoj biblioteci u Doljevcu potvrdjuju da je sve već organizovano za ovo veselo veče.

Sve je spremno za ovaj dogadjaj, kaže za radio Koprijan Bogi Mitić direktor biblioteke . I ovdašnja folklorna društva, iz Pukovca i Badnjevca, će uzeti učešća u dogadjaju, napominje Mitić, tako de će pripremljeni program trajati nekoliko sati i što je najbitnije biće zabavan, raznovrstan i veseo. Isto tako, dodaje, bitno je naglasti da će sva sredstva prikupljena na ovaj način, otići u prave ruke. Zato smo i formirali tim koji čine  ovdašnji lekari, socijalni radnici i predstavnici udruženja invalida, kako bismo sredstva namenski i pravilno rasporedili.

Ponovimo još jednom,  koncert počinje u 19 časova, a cena ulaznice je 300 dinara i prema rečima organizatora ostalo ih je još vrlo malo, jer je interesovanje za ovaj jedinstveni dogadjaj veliko.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *