JKP Doljevac kupio novog smećara

Javno komunalano preduzeće Doljevac uplatilo je danas novac za nov kamion za odvoz smeća. Vozilo će u Doljevac stići u ponedeljak, a prema rečima Dalibora Stamenkovića, direktora JKP Doljevac, nabavka ovog vozila će poboljšati rad i doprineti za se podigne na viši nivo kvalitet usluga ovog preduzeća. Svakako, smeće će se sakupljati redovnije i bez zastoja jer su ranije imali problema zbog manjka vozila.

  • Vrednost kamiona je 12,5 miliona dinara i mi smo danas u celosti platili račun i nadam se da će već u ponedeljak kamion stići. Ovo pojačanje u našem voznom parku svakako će doprineti da se poboljša kvalitet pružanja usluga građanima, ali i podignemo na neki viši nivo komunalnu higijenu u našoj opštini- rekao je Stamenković u izjavi za radio Koprijan.

On je dodao da je Javno komunalno preduzeće Doljevac, početkom ove sedmice, počelo i sa izgradnjom glavnog kanalizacionog voda u Pukovcu.

  • Izgradnja glavnog kanalizacionog voda u Pukovcu je u okviru naše delatnosti. Javna nabavka je završena i već je stigao prvi deo materijala koji nam je bio nepohodan za početak radova. Građani Pukovca će, po već utvrđenoj dinamici, biti priključivani na glavni kanalizacioni vod, a cena priključka i održavanja kanalizacione mreže su već odvano utvrđene i redovno se izmiruju- kaže Stamenković.

Vrednost kanalizacionih cevi je oko 5 miliona dinara, a kupovinu je finansirala opština Doljevac.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *