JKP Doljevac opominje građane da izmire zaostala dugovanja

Stanovništvo opštine Doljevac ima neizmirena dugovanja prema Javnom komunalnom preduzeću Doljevac, pa  komunalci još jednom apeluju na sve dužnike da se potrude da svoje obaveze za iznošenje smeća, održavanje grobalja ili kanalizacione mreže izmire na vreme.

Kako kaže Dalibor Stamenković direktor ovog preduzeća dužnicima je ponuđena i mogućnost da dugovanja izmire u nekoliko rata odnosno da sklope ugovor o reprogramu duga, jer će u suprotnom zbog opasnosti da dugovanja zastare u ovom preduzeću biti prinuđeni, kako kaže, da neplatiše utuže. Njihova dugovanja biće data izvršiteljima na prinudnu naplatu.

Stamenković je istakao da su tokom jula i avgusta ove godine slali opomene pred utuženje korisnicima usluga, ali da neki građani i pored opomena nisu izmirili dugovanja, pa su u septembru bili primorani da podnesu tužbe za oko 50 korisnika.

On je i ovog puta apelovao na građane da svoja dugovanja izmiruju na vreme jer nakon slanja opomena početkom novembra utužiće  50 dužnika koji ne izmire obaveze ili ne sklope sporazum o reprogramu duga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *