Otvoren konkurs za nove polaznike „Evropske škole debate”

Informacioni centar Evropske unije i Otvorena komunikacija raspisali su konkurs za petu generaciju polaznika „Evropske škole debate“. Na konkurs se mogu prijaviti srednjoškolci i studenti iz Niša i okoline. Konkurs je otvoren do nedelje 3. novembra 2019. godine. Prijavljivanje na konkurs moguće je isključivo putem online formulara koji se nalazi na sledećem linku: bit.ly/2MM71D3

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.Na konkurs se mogu prijaviti i srednjoškolsci i studenti iz opštine Doljevac. Izabrani kandidati će pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji, javnom nastupu i Evropskoj uniji.
Tri grupe polaznika, u Beogradu, Nišu i Novom Sadu pohađaće ukupno 8 radionica, od novembra 2019. do februara 2020, subotom od 12 do 15 časova.
Predavači će biti treneri debatnih veština i najbolji učesnici debatnih takmičenja u Srbiji i inostranstvu.
Troškovi putovanja za đake i studente iz drugih gradova biće refundirani.

Konkurs je otvoren do nedelje 3. novembra 2019. godine. Prijavljivanje na konkurs moguće je isključivo putem online formulara koji se nalazi na sledećem linku: bit.ly/2MM71D3

Tročlani žiri sastavljen od debatnih trenera će odlučivati o kandidatima koji će biti izabrani da učestvuju na Evropskoj školi debate na osnovu odgovora iz upitnika.
Dodatne informacije zainteresovani đaci ili studenti mogu dobiti i putem email-a info@euinfo.rs ili na telefon 011/4045-400.

M.Jovanović

Foto: EU Info Centre

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *