Još jedna saobraćajka u Malošištu: Povređen dečak!

Još jedna saobraćajna nesreća desila se u Malošištu. Naime, oko 19.30 sati u Malošištu na autobuskom stajalištu, takozvano “Anče”, došlo je do saobraćajne nesreće kada je učenik M.S. iz Belotinca pretrčavao ulicu i na njega je naleteo automobil.

Srednjoškolac je nakon izlaska iz autobusa  krenuo da prelazi ulicu, dok je autobus i dalje bio na stajalištu. Prema rečima očevidaca, na  nesrećnog dečaka, starog 16 godina,  naleteo je putnički automobil. Prisutni očevici kažu da su čuli jak prasak i videli dečaka kako ga auto odbacuje na asfalt.

Vozač automobila odmah je stao i pokušao da pruži pomoć. Prisutni su pozvali hitnu pomoć koja je dečaka pri svesti odvezla u Urgentni centar u Nišu. Očevici kažu da je dečak bio svestan, odgovarao je na pitanja lekara hitne pomoći, ali sa vidljivim povredama glave i žalio se na bolove u grudima.

Prema nezvaničnim informacijama povređeni dečak M.S. iz Belotinca sa drugom, koji je takođe iz Belotinca,  pokušao je da pretrči ulicu. Kako saznajemo, on je nakon izlaska iz autobusa, sa zadnje strane, pokušao da pređe ulicu, kada je na njega nalateo automobil iz pravca Niša. Njegov drug je lakše povređen, odnosno ima lakšu povredu noge. Prema poslednjim infomacijama dečak je stabilno i nije životno ugrožen, a i dalje je se nalazi u KC Niš.

One thought on “Još jedna saobraćajka u Malošištu: Povređen dečak!”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *