home Društvo, Vesti Kako je jedna sada već bivša snajka iz Malošišta zapanjila celu Srbiju

Kako je jedna sada već bivša snajka iz Malošišta zapanjila celu Srbiju

Težnja ka ekstravaganciji, osveta bivšem ili samo dobra reklama, a možda i sve to zajedno nagnali su sada već nadaleko čuvenu nišlijku, vlasnicu poznatog kozmetičkog salona u tom gradu, da napravi slavlje za pamćenje, o kome će se dugo pričati.

Proslava razvoda i objava trudnoće, na do sada nevidjen način, ali uz suptilni nagoveštaj da sada već bivi muž nije otac deteta, nije mogla da izmakne medijskoj pažnji ne samo medija u ovom delu Srbije, već u celoj zemlji. Za naše čitaoce ova je priča tim pre zanimljivija, jer je ova očigledno vrlo inteligentna dama, koja je čak i na razvodu uspela da se odlično  izreklamira i tako dodatno zaradi, do nedavno bila maloška snajka. Iako su živeli u Nišu, njen nekadašnji suprug je iz doljevačkog sela Malošište, gde i danas živi njegova brojna rodbina.

Inače, nedavnu proslavu razvoda propratio je nesvakidašnji ambijent restorana, još zapaženije dekoracije, neuobičajene toalete gostiju, ali i slavljenice koja je razvod proslavila u venčanici, a vrhunac večeri, koja je ionako sve zapanjila, bila je njena objava da je, posle više godina bezuspešnih pokušaja da ostane u drugom stanju, sada trudna, bez iznošenja detalja o ocu deteta, ali uz suptini nagoveštaj da to nije njen doskorašnji suprug.

Šta o tome misli njen bivši muž i njegova porodica, nije nam poznato, ali uzimajući u obzir naše patrijahalno društvo i konzervativnu sredinu, pretpostavljamo da im ovakav vid medijske pažnje ne prija. Iz tog razloga, iako su njihova imena poznata našoj redakciji, nismo hteli da ih obelodanjujemo, a ni da im tražimo komentar.

J.Kozomara/M. Jovanović

Foto:Kurir

One thought on “Kako je jedna sada već bivša snajka iz Malošišta zapanjila celu Srbiju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *