Kako je jedna sada već bivša snajka iz Malošišta zapanjila celu Srbiju

Težnja ka ekstravaganciji, osveta bivšem ili samo dobra reklama, a možda i sve to zajedno nagnali su sada već nadaleko čuvenu nišlijku, vlasnicu poznatog kozmetičkog salona u tom gradu, da napravi slavlje za pamćenje, o kome će se dugo pričati.

Proslava razvoda i objava trudnoće, na do sada nevidjen način, ali uz suptilni nagoveštaj da sada već bivi muž nije otac deteta, nije mogla da izmakne medijskoj pažnji ne samo medija u ovom delu Srbije, već u celoj zemlji. Za naše čitaoce ova je priča tim pre zanimljivija, jer je ova očigledno vrlo inteligentna dama, koja je čak i na razvodu uspela da se odlično  izreklamira i tako dodatno zaradi, do nedavno bila maloška snajka. Iako su živeli u Nišu, njen nekadašnji suprug je iz doljevačkog sela Malošište, gde i danas živi njegova brojna rodbina.

Inače, nedavnu proslavu razvoda propratio je nesvakidašnji ambijent restorana, još zapaženije dekoracije, neuobičajene toalete gostiju, ali i slavljenice koja je razvod proslavila u venčanici, a vrhunac večeri, koja je ionako sve zapanjila, bila je njena objava da je, posle više godina bezuspešnih pokušaja da ostane u drugom stanju, sada trudna, bez iznošenja detalja o ocu deteta, ali uz suptini nagoveštaj da to nije njen doskorašnji suprug.

Šta o tome misli njen bivši muž i njegova porodica, nije nam poznato, ali uzimajući u obzir naše patrijahalno društvo i konzervativnu sredinu, pretpostavljamo da im ovakav vid medijske pažnje ne prija. Iz tog razloga, iako su njihova imena poznata našoj redakciji, nismo hteli da ih obelodanjujemo, a ni da im tražimo komentar.

J.Kozomara/M. Jovanović

Foto:Kurir

One thought on “Kako je jedna sada već bivša snajka iz Malošišta zapanjila celu Srbiju”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *