Lopovi ojadili firmu u Belotincu i prodavnicu u Doljevcu

policijaProšlog vikenda su nepoznati počinioci obili kapije firme “Geo kompani” u Belotincu i tom prilikom ušli u magacine i prostorije firme, odakle su opljačkali alat iz preduzeća. Kako kaže Dobrivoje Veselinović iz pomenute firme, u ponedeljak ujutru u 9 časova prilikom dolaska na posao primetili su da je došlo do obijanja. On je potvrdio da je nestala motorna testera, akumulatori,  kablovi, i čak 3 hiltija, a pokušali su čak i da izvuku bakarne cevi od grejanja.  Lopovi su, kako on kaže, poneli čak i jedan veliki aparat za varenje koji su prilikom izlaska i najverovatnije bežanja zaboravili u dvorištu firme.  Veselinović je još rekao da je obijeno čak 8 magacina i kancelarija iz koje na svu sreću nije odnet laptop i štampač, već je zatekao samo sve pobacano po podu.

Inače, u  nedelju ujutru obijena je i jedna  prodavnica u Doljevcu, kada je provalnik kamenom razbio staklo izloga i odneo cigarete i kafu. Vlasnik ove prodavnice nam je rekao da ovo  nije  prvi put da se njegov  objekat obija i da se iz ovoga jasno vidi namera lopova. Dakle, kako nam je rekao, prestupnik nije imao nameru da sebi pribavi veću materijalnu korist, jer da je imao opljačkao bi i vredniju robu. Kako nam je rekao, postoji snimak kamera iz prodavnice, na kome se vidi trenutak obijanja.

Inače, nedavno su zabeležena i obijanja u Žitorađi, kada je na meti lopova bila trafika, a zatim i jedna poljoprivredna apoteka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *