Ministarka Slavica Đukić Dejanović posetila Pukovac

Ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović, zadužena za demografiju i populacionu politiku, istakla je danas, prilikom obilaska radova na predškolskoj ustanovi u Pukovcu, da je zadovoljna dinamikom i načinom izvođenja radova na ovom objektu.

  • Ja sam vrlo zadovoljna što sam imala priliku da vidim projekat koji se privodi kraju koji ima neuporedivo veću površinu a nego što je prvobitno imao, ali i sadržaje koje će imati nakon završetka radova.  Vlada je učestvuje sa 9 miliona dinara  u izgradnji i rekonstrukciji ovog objekta, a ono što je najvažnije biće izgrađene prostorije za jasleni uzrast, odnosno za dečicu do tri godine, a biće povbećan kapacitet  za smeštaj dece, odnosno za mešovitu grupu dece- istakla je ministarka Dejanović.
Radovi na predškolskoj ustanovi u Pukovcu

Član Privremenog organa u Doljevcu, Dejan Smiljković, je istakao da je zahvalan resornom ministarstvu koje je izdvojilo 9 miliona dinara, a da je lokalna samouprava finansirala ovaj projekat rekonstrukcije i adaptacije sa još oko 17 miliona dinara.

  • Želim da se zahvalim ministarki Slavici Đukić Dejanović čije je ministarstvo izdvojilo 9 miliona dinara, a naša lokalna samouprava učestvuje sa 17 milona dinara, što ukupno iznosi 26 milona dinara za rekonstrukciju i adaptaciju ovog objekta u Pukovcu- rekao je Smiljković danas u Pukovcu.

Ovaj projekat je značaj, rekao je Smiljković,  jer se lokalna samouprava trudi da zadrži mlade bračne parove na selu, a ovo je jedan od načina, jer će zaposleni roditelji imati gde da ostave decu, odnosno u sigurno i bezbedno okruženje.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *