Ministarstvo predalo adaptiranu školu u Šarlincu na upotrebu

Adaptacija i rekonstrukcija  škole u Šarlincu, zavšena je pre skoro 2 godine, a učenici sa uspehom pohađaju nastavu u tom objektu. Danas je delegacija resornog Ministarstva obišla objekat i u prisutvu generalnog direktora škole Gorana Ilića i zvanično predala školu na upotrebu.

  • U proteklom periodu rekonstruisane su oko 50 škole u Srbiji pa smo mi sad došli na red, iako škola radi u novim uslovima već dve godine, tačnije učenici  od 1.septembra 2016. prate nastavu u ovom objektu. Nadležni iz Ministarva danas su došli da vide urađene radove i da se izvrši primoredaja objekta- rekao je Ilić u izjavi za radio Koprijan.
Škola u Šarlincu

Kako je Ilić istakao delegacija je zadovoljna urađenim radovima i uslovima u kojima deca borave i uče.

Podsetimo, radovi na rekonstrukciji škole u Šarlincu su završeni sredinom 2016.godine i to sredstvima Ministarstva prosvete. U obnovu škole uloženo je oko 3,5 miliona dinara. Pored fasade, kompletno je rekonstruisana unutrašnjost škole, zamenjena je stolarija, spoljašnja i unutrašnja, učionice su sređene od poda do plafona, a i sređeni su toaleti. Doljevačka  lokalna samouprava kupila je kompletan školski invetar za učionice kada su radovi završeni.

 

M.Jovanović/D.Dinić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *