Završena kompletna rekonstrukcija ambulante u Pukovcu

Radovi na kompletnoj rekonstrukciji ambulante u Pukovcu su završeni. Prema rečima nadležnih sutra se očekuje  tehnički prijem objekta, a do kraja meseca očekuje se i upotrebna dozvola od nadležnih službi, ali i počektak rada u renoviranim prostorijama zdravstvene ambulante.

Radovi u ambulanti

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Republike Srbije izdvojila je više od 13 miliona dinara za kompletnu rekonstrukciju. Radovima je obuhvaćena potpuna sanacija objekta površine 240 metara kvadratnih. Tokom radova urađena je  sanacija fasade sa termoizolacijom, zamena spoljašnje i unutrašnje stolarije, urađena je sanacija podova, zidova i plafona, obnova kanalizacione i vodovodne mreže sa adaptacijom sanitarnih čvorova kao i sanacija elektro mreže.

Tokom rekonstrukcije zamenjen i kotao za parno grejanje, a rekonstrukcija krova nije urađena, jer je u dobrom stanju, tako da su ti radovi odloženi.  Kako kažu u Domu zdravlja u Doljevcu izgradnjom i adaptacijom  jednog ovakvog objekta uslovi su pobiljšani, kako lekarima i zaposlenima , tako i pacijentima.  Kako smo saznali u okviru objekta radiće i zdravstvena apoteka čiji je osnivač  Doma zdravlja  Doljevac.

Inače, radove na sanaciji ovog objekta izvodila je firma „Tončev gradnja“ iz Surdulice.

M.Jovanović/D.Dinić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *