Moto skup kod Akva parka u Doljevcu

Prvi put u našem kraju, na platou ispred doljevačkog Akva parka, održava se moto skup u organizaciji Moto kluba Ketna bikers iz Niša i Turističke organizacije opštine Doljevac. Ovaj, do sada, nevidjeni dogadjaj u Doljevcu, počinje u petak 31. avgusta i traje do nedelje 02.septembra. Prvog dana skupa očekuje se oko hiljadu bajkera i preko 500 motora, dok se drugog, centralnog dana ovog dogadjaja u subotu 01. septembra očekuje preko sedamsto motora i oko 2000  ljubitelja ovih dvotočkaša i to ne samo iz Srbije, već i  iz Slovenije, Bugarske, BiH, Makedonije.

Za posetioce će biti posebno zanimljive bajkerske igre, koje će biti organizovane na platou ispred Akva parka,  u subotu od 18 do 19 časova, gde će se bajkeri nadmetati u najsporijoj vožnji, biće biran i najglasniji motor i  razna druga nadmetanja.

Za večernje časove priprema se  muzički program, živa svirka, pa će tako u petak nastupati tri grupe i to Light Motive iz Leskovca, Opposite Way iz Niša i Riff band iz Ćićevca, dok će u subotu, centralne večeri ovog moto skupa, bajkere i svu ostalu publiku zabavljati, do kasnih sati, Plima bend iz Niša, Penthouse iz Niša i drugi.

Bajkeri će početi da pristižu već u petak tokom dana, a njihov kamp će biti podignut na parkingu ispred poznatog bazenskog kompleksa, gde će biti i velika bina za nastupe muzičara koji će zabavljati ne samo bajkere, već i sve posetioce iz našeg kraja koji dodju na ovaj zanimljiv skup, koji se završava u nedelju.

Napomenimo i to da je za sve posetioce moto skupa ulaz besplatan.

J.Kozomara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *