Novi investitor u opštini Doljevac – uskoro počinje gradnja distributivnog centra!

Lokalna samouprava u Doljevcu, na čelu sa Goranom Ljubićem predsednikom opštine, potisala je Memorandum o razumevanju, sa investitorom „Lekovit“ d.o.o Šabac, o izgradnji distributivnog centra.

Prema sporazumu, planirana je izgradnja distributivnog centra medicinskih proizvoda, potrošnog materijala, medicinskih uređaja, medicinske opreme i slično, a vrednost investicije biće oko 4 miliona evra. Planirano je da ovaj distributivni centar, nakon puštanja u rad i početka delatnosti, zaposli oko 50 radnika sa teritorije opštine Doljevac.

Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić

Kako kaže predsednik Ljubić radovi na izgradnji distrubutivnog centra za lekove i kozmetička sredstva počeće najverovatnije na jesen, a završetak radova se očekuje naredne godine, kada se i nada da će ovaj centar primiti prve ovdašnje radnike.

Prema rečima Jelene Ilić, načelnice za opštu upravu  u opštini Doljevac,  vrednost ove investicije se procenje na oko 4 miliona evra, a period realizacje projekta je do najkasnije do dve godine.

 

 

  • Ono što je bitno pomenuti jeste da je ova kompanija kupila zemljište u Pukovcu te se u predstojećem periodu očekuje izgradnja objekata i neophodnih kapaciteta sa njihove strane i kasnije upošljavanje oko 50 radnika sa naše teritorije čime će se poboljšati i standard stanovništva  naše opštine.- istakla je Ilićeva u izjavi za radio Koprijan.

Predlog Memoranduma o razumevanju potpisan je juče, 24.jula,  između Opštine Doljevac , koju zastupa Goran Ljubić i firme „Lekovit d.o.o Šabac koju zastupa Miloš Ristić, a između ostalog, naša lokalna samouprava obavezala se je i izrazila nameru da podrži planiranu investiciju, u skladu sa zakonima Republike Srbije i pravnim aktima opštine Doljevac, uključujući administrativnu, savetodavnu i marketinšku podršku.

M.Jovanović /Radio Koprijan Foto: D.Dinić/Radio Koprijan

One thought on “Novi investitor u opštini Doljevac – uskoro počinje gradnja distributivnog centra!”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *