Obijena ambulanta u Knežici, džeparoši na pijaci i u pošti

Thief stealing wallet of a man walking on the street. Pickpocketing on the street during daytimeNepoznati počinilac ili više njih  u noći izmedju srede i četvrtka obili su ambulantu u doljevačkom naselju Knežica. Kako nezvanično saznajemo, lopovi su u postorije ušli tako što su razbili jedan od prozora na ambulanti. Prema našim informacijama, tom prilikom  iz ordinacije su ukradeni kompjuter, štampač, monitor i pečat. Policija je izvršila uvidjaj, i istraga je toku, tako da još uvek nema zvaničnih informacija o ovom dogadjaju.

Podsetimo,  pre nekoliko meseci slični incidenti su se dešavali na našoj teritoriji, pa su tako na udaru lopova bile i škole u Malošištu i Belotincu. I prilikom tih kradja odneta je tehnička roba značajne vrednosti.

Inače, ovih dana pojavile su se i nezvanične informacije o džeparošima koji vrebaju starija lica, uglavnom penzionere u poštama, i to na dan isplate penzija. Prema našim saznanjima, nekoliko ovakvih slučajeva zabeleženo je u pukovačkoj pošti. Neki manje pažljivi ostali su bez svojih novčanih naknada.

Takodje, ovi lopovi, vrlo često, šetaju se i medju kupcima na pijaci u Pukovcu, gde vrebaju sve neoprezne posetioce i u trenutku nepažnje odnose im novac i novčanike.

S obzirom na to da je počinioce ovakvih krivičnih dela jako teško naći, sem ukoliko se ne uhvate na delu, kako kažu upućeni, ne bi bilo na odmet da budete krajnje oprezni i obratite pažnju na svoje novčanike kada se nadjete u nekoj gužvi na javnim mestima.

Zvanične potvrde o ovim dogadjajima iz policije za sada nema.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *