Otvoren nagradni konkurs: Oni su heroji 2024 – Prijave do 3.maja

Otvoren je novi ciklus konkursa „Oni su heroji“, u organizaciji Delegacije Evropske unije u Srbiji. Ovaj konkurs namenjen je onim lјudima iz naše okoline koji nesebično čine dobra dela, često daleko od očiju javnosti.

Prošlogodišnja kampanja omogućila je da javnost čuje za čak 172 herojske priče iz brojnih gradova Srbije. Ove godine, od danas, ovu mogućnost će imati novi heroji i heroine.

Nominovanje najinspirativnijih i najhrabrijih pojedinaca – naših sugrađana, prijatelјa, članova porodica trajaće do 3. maja, na sajtu www.onisuheroji.rs, nakon čega će uslediti glasanje i odabir finalista. Pravila i uslove konkursa mogu se pronaći na pomenutom sajtu, a herojima i heroinama biće uručene nagrade koje su obezbedilie poznate nacionalne i međunarodne kompanije i ustanove.

Konkurs „Oni su heroji“ pokrenula je Delegacija Evropske unije u 2020. godini, u želјi da nagradi dela solidarnosti koja su važna za svako društvo i na taj način istakne jednu od temelјnih vrednost na kojima počiva EU.

Nominuj svog heroja ili heroinu već sada – putem sajta www.onisuheroji.rs. Nema malog dobrog dela, računaju se svaka nesebična akcija, herojski potez i požrtvovanost za drugog!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *