Pet dana od nestanka Miroslava iz Doljevca! Porodica moli za pomoć u potrazi

Već pet dana nema novih informacija o nestanku Miroslava Gavazovića(40) iz Doljevca, koji je u petak 26.aprila nestao u blizini sela Klisura, pored Južne Morave, kada je, po rečima njegove supruge Amande Usainović, pokušao da pregazi reku kako bi skratio put do kuće.

Kako Amanda kaže za Radio Koprijan, Miroslav ju je pozvao telefonom i rekao da ulazi u Moravu s namerom da je pregazi i da je voda jako hladna.Taj poziv supruzi je uputio malo posle 12 časova. Od tog trenutka mu se gubi svaki trag. Supruga je pokušala, pet minuta kasnije, da ga pozove ali je Miroslav bio nedostupan na telefon.

Nestanak je ubrzo prijavljen policiji, a u potragu su se uputili  porodica, prijatelji, kao i nadležne službe Sektora za vanredne situacije i ostali pripadnici policije.

Kako za Koprijan kažu supruga i jedan od sinova nestalog Miroslava, Vladica Gavazović, za sada nema nikakvih dodatnih informacija, ni pomaka u potrazi. Ujedno apeluju na nadležne službe da se u potragu uključe i ronioci, s obzirom na to da porodica sumnja na utapanje.

iz Policijske uprave u Nišu Radio Koprijanu su potvrdili da se traga za ovim Doljevčaninom.

Miroslav Gavazović radnik je Javno-komunalnog preduzeća, u kojem predano radi već sedam godina i otac je devetoro dece.

Foto: Privatna arhiva

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *