Uskršnje veselje i radionica za decu ispred Javne biblioteke Doljevac: Farbanje jaja uz animatora iznenađenja!

U subotu, 4. maja, od 18 sati na platou ispred Javne biblioteke Doljevac, biće organizovano farbanje jaja uoči Uskrsa, a pozivaju se sva deca iz opštine da se pridruže ovom veselom događaju. Za zabavu dece biće zadužen animator Dragan Babić iz Prokuplja, koji će uz pesmu i igru učiniti da farbanje jaja bude još zabavnije.

Direktor Javne biblioteke Doljevac, Bogi Mitić, istakao je da se ova uskršnja radionica za decu realizuje u saradnji sa Crvenim krstom Doljevac i predstavlja sjajnu priliku da se deca okupe i uživaju u pripremi za najradosniji hrišćanski praznik. Volonteri Crvenog krsta će pripremiti oko 150 jaja, a deca će imati priliku da ih kreativno ukrašavaju.

Svi mališani su pozvani da se pridruže ovom događaju i uplove u uskršnju atmosferu punu boja i radosti ispred Javne biblioteke Doljevac u subotu od 18 sati.

Ali to nije sve! Marija Jovanović Arsić, koja izrađuje mirišljave sapune, odlučila je da obraduje sve mališane koji dođu na radionicu. Svako dete će dobiti poseban poklon – buket predivnih ručno rađenih sapuna!

M.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *