Počelo rušenje starog objekta vrtića u Doljevcu

radovi 1

Počelo rušenje predškolske ustanove

Počeli su radovi na rušenju objekta predškolske ustanove “Lane” u Doljevcu .

Deca iz ove ustanove su smeštena u susednoj stambenoj zgradi.

  • Mi smo uslove za smeštaj dece obezbedili po svim propisima, obezbedili smo grejanje i da obroci za decu, koja pohađaju vrtić, stižu na vreme. Kuhinju, koju smo prebacili u prostorije Crvenog krsta, redovno isporučuje hranu u Pukovcu, Orljanu i ovde u Doljevcu.-rekla je direktorka Milkica Stanković za naš radio.
  • vrtic novi

    Zgrada u kojoj su smeštene prostorije vrtića

Prema njenim rečima svi uslovi za boravak dece u novim prostorijama postoje, a jedino se u kuhinji ne sprema užina za predškolce.

  • Zbog ograničenog prostora, trenutno ne isporučujemo užinu svim predškolcima i taj  problem ćemo rešiti u što kraćem roku, kako bi i njima bila dostupna ova usluga predškolske ustanove. Predškolci će u narednom periodu morati kupuju i nose užinu od kuće.  – ističe direktorka.
vrtic 1

Adaptirani prostor u stambenoj zgradi za potrebe dece

vrtic 2

Nove prostorije vrtića

vrtic 3

Nove prostorije vrtića

Da podsetimo na mestu starog objekta, koji se ruši, počeće izgradnja modernog obrazovnog centra , gde će biti smeštena i predškolska ustanova. Ako svi radovi budu tekli po planu, završetak je planiran za kraj sledeće godine.

M.J.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>